Nedan finner du svar på de vanligast ställda frågorna. Om någon ändå känns oklart så tveka inte att höra av dig! Vi besvarar dig så fort som möjligt. 


FRÅGOR OCH SVAR

Notera att de flesta svar finns under "villkor och föreskrifter" som du godkänner när du fullbordar ett köp. 

 • Jag vill ha min tavla NU, så hur lång är leveranstiden?
  Vi har full förståelse för att du så snabbt som möjligt vill smycka ditt hem med vår fina konst. Därför har HEART by ART för avsikt att skicka varan så fort som möjligt, vilket vanligtvis innebär vardagen efter beställning. Därefter bör transportföretaget ha levererat varan inom tre till sju arbetsdagar. 

  Om du gjort en specialbeställning avtalas leveranstid efter överenskommelse med konstnären. Detta sköter vi men leveranstid tar då av förklarliga skäl längre tid än normalt.

 • Jag älskar era tavlor så mycket så att jag vill göra kopior av dem! Detta är givetvis okej antar jag?
  Normalt så är vi väldigt lättsamma att ha att göra med och vill tillfredsställa kunden till alla medel, men här måste vi bestämt säga NEJ! Det är strikt förbjudet att på något som helst sätt kopiera eller avbilda tavlor utan vår och konstnärens tillåtelse. Det är faktiskt så förbjudet att det är en lagöverträdelse om detta görs. 

  Däremot är all publicitet i form av fotografier och bilder på social media mer än välkommet. Kom dock ihåg att tagga och nämna denna hemsida!

 • Nu har jag väntat i jätte länge, så var är min beställning?
  Det låter mycket märkligt att din beställning ännu inte pryder din vägg. Tag kontakt med oss genom kontaktformuläret så skall vi bringa klarhet i detta snarast!

 • Wow vilka underbara tavlor ni säljer. Men går det att specialbeställa en tavla möjligtvis?
  Detta är fullt möjligt i mån av tid hos konstnärerna. Kontakta oss med era tankar så skall vi se vad vi kan göra för er! 

 • Hur funkar era magnetramar?
  Magnetramarna är ett fantastiskt påfund! Du klämmer helt enkelt fast din canvastavla eller konsttryck med hjälp av starka magneter som sedan är redo att hängas upp på väggen. Detta är mycket enkelt och om ni mot förmodan inte löser det är vi givetvis behjälpliga med instruktioner. 

 • Säljer ni även ramar till era canvastavlor? Så kallade kilramar. 
  I nuläget gör vi faktiskt inte det! Detta är dock på intåg men ingenting är klart ännu, vilket vi givetvis ber om ursäkt för! Vi rekommenderar därför att man själv går in till någon form av ram- eller tavelbutik i din stad för att få din canvasduk uppspänd.  

 • Kan man verkligen skicka en tavla via posten?
  Ja, trots all publicitet om transportföretagens hantering av paket har detta inte varit några problem för oss! En tavla eller poster skickas normalt inrullad i en rulle av antingen papp eller stötdämpande plast, allt för att skydda den mot all ovarsamhet som kan ske under transporten. Hittills (peppar peppar) har vi inte haft några som helst problem med detta. 

 • Om jag nu mot förmodan inte skulle vara nöjd, kan jag lämna tillbaka min beställning då?
  Att du som kund inte skulle vara nöjd har vi aldrig varit med om! Skämt åsido, allt kan hända! Du som kund har enligt lag ångerrätt på 14 dagar. Det innebär att du som konsument måste meddela oss att du vill frånträda avtalet inom 14 dagar från det att du tagit emot varan.

  Om du däremot gjort en specialbeställning är din ångerrätt undantagen. Givetvis får du däremot återkomma till oss så får vi se om vi kan lösa det på annat sätt. Men observera, att vid dessa fall kan vi tyvärr inte garantera en återbetalning av ditt köp.

 • Hur är det med tullavgift och liknande?
  Givetvis är inte detta något du behöver betala när du beställer varor hos oss!