INDUSTRISPEGEL

05.01.2020

En industrispegel kostar tusentals kronor att köpa från en återförsäljare. Vi har valt att göra en som inte sitter direkt på väggen, utan går att flytta på när man känner för det. Följ nedanstående instruktioner och skapa din egna unika spegel på nolltid. 

Börja med att skissa upp de exakta måtten för din tänkta spegel. Vill ni så använder ni bara min skiss för enkelhetens skull!

Såga sedan träfiberskivan till de bestämda måtten. Därefter börjar du med att fästa listerna runt om med hjälp av trälimmet. Vi satte de inre listerna mellan varje spegel medan andra sätter listerna över själva speglarna. Detta gör man som man själv vill helt enkelt. Efter att du fäst listerna lägg lite tyngder på och låt det vila tills limmet torkat.

När limmet väl torkar är det dags att måla listerna svarta. Jag rekommenderar att man gör detta utomhus. Efter det är slutprodukten nära! Nu ska ni fästa speglarna. Speglarna fästs enkelt med hjälp av de dubbelhäftande kuddarna som följer med speglarna. 

Voila! En helt egentillverkad industrispegel precis som du själv vill ha den. 
_______________________________________________________________________________#diy #industrispegel #spegel #ikea #lots #instruktioner